Service en onderdelen

Ons bedrijf is een erkend VA-keuringsbedrijf. VA-keur is hét onafhankelijke keurmerk voor machineveiligheid, daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor informatie over en bestelling van onderdelen voor landbouwmachines en bouwmachines
VA-keur: veilig werkmaterieel

Voor meer informatie over het keuren en/of het maken van een keuringsafspraak kunt u contact opnemen met:
Jan Joosten – werkplaats@jursoetendaal.nl – M. 06-13320926 (Machines)
Elbert van den Brink – winkel@jursoetendaal.nl – M. 06-10045125 (Gereedschap)

VA-keur: veilig werkmaterieel

Als klant kunt u bij ons terecht om machines, werktuigen en gereedschap in uw bedrijf periodiek te laten keuren. Praktisch, makkelijk en kostenbesparend!

Uw werkmaterieel laten keuren is net zo belangrijk en onmisbaar als het onderhoud. Laat uw arbeidsmiddelen; machines, werktuigen en gereedschappen daarom keuren door een deskundige VA-keur keurmeester. Wij kunnen uw veiligheidskeuring uitvoeren als erkend VA-keurbedrijf. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom en onafhankelijk gecertificeerd volgens de VA-keur richtlijn.

Investering in veiligheid

Machines, werktuigen en gereedschap slijten bij gebruik. Het laten keuren van deze arbeidsmiddelen is dus belangrijk. Daarom stelt de overheid het ook verplicht. Daarnaast verlengt een keuring vaak de levensduur van de machines. En blijkt er iets mis te gaan met het voertuig na de keuring, dan voorkomt u problemen met de verzekering of de arbeidsinspectie.

De voordelen van een periodieke keuring:

  • langere levensduur van het arbeidsmiddel
  • veilig arbeidsmiddel (verplichting Arbowet)
  • veiliger in het verkeer

Zodra uw arbeidsmiddel een VA-keur keuring heeft doorlopen, voldoet u aan de wet. Bij goedkeuring kunt u een jaar lang verantwoord verder.

 

Onderdelen

Voor informatie over en bestelling van onderdelen voor landbouwmachines en bouwmachines kunt u contact opnemen met Martin Soetendaal:

Martin Soetendaal
martin@jursoetendaal.nl
0623460190