Service Tuin & Park

Voor onderhoud en reparatie van uw tuin- en parkmachines en gereedschappen bent u bij ons aan het goede adres.
Gereedschap

U bent bij ons aan het goede adres voor het onderhoud van- en de eventuele reparaties aan uw gereedschap.

Uw gereedschap gaat langer mee als deze goed onderhouden worden! Mocht u het gereedschap of wat anders brengen dan zal het (aangedreven) gereedschap worden gecontroleerd, schoongemaakt en indien nodig gerepareerd voor een optimale werking van de machine. Mocht u tijdens de reparatie van uw machine een vervangende machine nodig hebben, kunt u bij ons een toestel huren. Zo kunt u doorgaan met uw werkzaamheden, terwijl uw eigen machines worden gerepareerd.

Tevens kunnen wij uw lasers kalibreren met een certificaat, zodat op de bouw met zekerheid gewerkt kan worden.

Tenslotte regelen wij ook het slijpen van messen, boren en zaagbladen. U deze bij ons brengen en in overleg later weer ophalen.

 

Keuren

Als klant kunt u bij ons terecht om gereedschap in uw bedrijf periodiek te laten keuren. Praktisch, makkelijk en kostenbesparend!

Uw gereedschap laten keuren is net zo belangrijk en onmisbaar als onderhoud. Laat uw gereedschappen daarom keuren door een deskundige VA-keurmeester. Wij kunnen uw keuring uitvoeren als erkend VA-keurbedrijf. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom en onafhankelijk gecertificeerd volgens de VA-keur richtlijn.

 

Investering in veiligheid

Gereedschap slijt natuurlijk bij gebruik. Het laten keuren van deze arbeidsmiddelen is dus belangrijk. Daarom stelt de overheid het ook verplicht. Daarnaast verlengt een keuring vaak de levensduur van de machine. En blijkt er iets mis te gaan met het voertuig na de keuring, dan voorkomt u problemen met verzekering of arbeidsinspectie.

De voordelen van een periodieke keuring:

  • Langere levensduur van het arbeidsmiddel
  • Veilig arbeidsmiddel (verplichting Arbowet)

Zodra uw arbeidsmiddel een VA-keur keuring heeft doorlopen, voldoet u aan de wet. Bij goedkeuring kunt u een jaar lang verantwoord werken. Als uw gereedschap eenmaal gekeurd is, dan krijgt u jaarlijks een herinneringsmail zodat u er zelf niet aan hoeft te denken wanneer het ook alweer aan de beurt is. Ook hebben wij de mogelijkheid om keuringen op locatie uit te voeren.

 

Tuin- en Parkmachines

Ook voor onderhoud en reparaties van Tuin- en parkmachines bent u bij ons aan het juiste adres, denk dan bijvoorbeeld aan zitmaaiers, duwmaaiers, robotmaaiers, kettingzagen, hegscharen, bosmaaiers, hogedrukspuiten en ga zo maar door. Onze compleet ingerichte werkplaats is uitgerust om hier snel en efficiënt te repareren. Ook hebben we de mogelijkheid om uw maaier op te halen en als het een kleine reparatie betreft dit bij uw thuis uit te voeren.

Winterbeurt voor een goed begin van het maaiseizoen

Voor een winterbeurt in onze eigen werkplaats wordt in overleg uw maaier bij u thuis opgehaald. Deze beurt wordt volledig uitgevoerd:

  • schoonmaken om overmatig roest te voorkomen
  • smering
  • slijpen van messen en balanceren
  • vervanging van luchtfilters & oliefilters
  • verversing van olie
  • controle aandrijving
  • controle bandenspanning
  • toevoeging Fuelfit aan brandstof t.b.v. een langere levensduur

Voordat de machine na overleg weer bij u thuis wordt afgeleverd, zullen wij uw machine eerst nog bij ons proef laten maaien. Als er hogere kosten dan verwacht moeten wordt gemaakt, wordt dit altijd met u overlegd om onverwachte kosten te voorkomen.

Als erkend dealer van Stiga en Stihl kunnen wij uw gazonmaaier het nodige bovengenoemde onderhoud geven, maar indien nodig kunnen wij tevens eventuele reparaties verzorgen. We bieden deze service voor onderhoud en reparaties in overleg ook aan voor andere merken maaiers.

Wat door u gekocht wordt in onze winkel zal ook door ons gerepareerd en onderhouden worden.

 

Voor het maken van een afspraak zie onze contactpagina