Robotmaaiers

Een onderhoudsvrij gazon? Met de Stihl en Stiga robotmaaiers wordt uw gazon prachtig gemaaid! Wij bieden advies en service voor het aanleggen en onderhouden van uw robotmaaier.

Waarom een robotmaaier?

Een robotgrasmaaier biedt gemak en tijdsbesparing door zelfstandig te maaien met slimme navigatie en regelmatige maaisessies. De mulchingopties bevorderen natuurlijke bemesting, terwijl het stil, snel en zelfstandig. Daarnaast is de robotmaaiers programmeerbaar voor geplande maai sessies en handig te bedienen via de app.  Kortom, een robotgrasmaaier is zeer geschikt voor het optimaal onderhouden van uw gazonon.

Op zoek naar een robotmaaier? Wij geven je graag advies!

Neem contact met ons op

Hoe wij te werk gaan?

Wij bieden een scala aan robotmaaiers in onze winkel. U bent van harte welkom bij ons in Lunteren, waar u met een lekker kopje koffe diverse modellen kunt bekijken. Ons team staat klaar om met u te bespreken welke functies de maaier moet hebben en wat het beoogde maaioppervlak is. Door dit van tevoren goed te bespreken zorgen wij ervoor dat elke klant de perfecte robotmaaier vindt die aan hun specifieke behoeften voldoet. Bij interesse komen persoonlijk bij u langs om een passende offerete voor u op te stellen.

"Continu het gras verzorgen en maaien was voor ons te veel. Door onze robotmaaier hebben wij er geen omkijken meer naar en ziet het er continu fantastisch uit!" — Peter Veldman

Neem contact op

Op zoek naar een robotmaaier? Wij komen graag met u in contact. Vul ons formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. U kunt ook bellen naar 06-13396208.

Bekijk onze robotmaaiers